Bruiloft J&J

Toen was het zover, mijn schoonzus en zwager gingen trouwen! Het weer zat een beetje tegen, maar het was verder een geweldige dag, aan alles was gedacht. Alle credits voor mijn schoonzus zelf, want die heeft alle aankleding zelf gemaakt en bedacht. ( voor interesse, stuur me een mail!)  Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe samen met jullie prachtig gezin!

fotoshoot met de hele familie

Alweer een aantal weken geleden mocht ik deze familie op de foto zetten…

Tijdens het wachten op de familie begon het te regenen, ai… Maar de familie kwam eraan en het werd gelukkig droog. Het bloesemseizoen was bijna afgelopen, maar er stonden nog een aantal bomen in bloei!

Een prachtige locatie waar ik volgend jaar zeker weer wil gaan shooten!

 

surprise shoot voor oma!

Alweer een tijdje geleden kwamen deze drie boefjes bij mij in de studio! Het was een verrassingsshoot voor oma. Oma heeft inmiddels de foto’s gekregen, dus de foto’s kunnen getoond worden! Het is altijd weer een uitdaging om peuters/kleuters op de foto te zetten, maar het is gelukt!

 

50 Jaar!

Voor de 50 jarige bruiloft van opa en oma mocht ik foto’s maken van deze familie. Het was geweldig om te doen, het weer zat niet helemaal mee, maar we hadden ook nog een binnen locatie. En die was ook top! Ik hoop dat jullie nog lang van elkaar kunnen genieten en blijf doorgaan met lol maken!